Адел разкри кога да очакваме нова музика от нея

Изпълнителката на Someone Like You разкрива, че албумът ѝ няма да се появи на пазара през септември, но тя все пак работи върху него.

Изминаха четири години, откакто Адел излезе на пазара с последния си студиен албум, а феновете ѝ вече са нетърпеливи по отношение на нова музика. Под един от последните кадри, споделени в официалния Instagram акаунт на певицата, милиони нейни почитатели започнаха да задават въпроси за евентуалното излизане на албума. 

https://www.instagram.com/p/CB9E2Qng1DO/

След като един любопитен фен предположи, че Адел ще пусне тавата като изненада в рамките на същия ден, тя отговори. "Разбира се, че не излиза днес. Коронавирусът не е свършил. Под карантина съм. Носете маска и бъдете търпеливи."

Изпълнителката на Someone Like You не е единственият артист, който забави излизането на новата си музика заради глобалната здравна криза и очевидно нейният четвърти студиен албум няма да бъде реализиран през септември, когато се очакваше по принцип. 

https://www.instagram.com/p/CB8nZOJg2u5/

Един от мениджърите на певицата споделя: "Не излиза през септември. Ще бъде готов, когато е готов. Всички сме в една и съща лодка, правим неща и изведнъж светът спира. Имаме музика, но все още работим." Макар да се забави, Адел ни уверява, че следващият ѝ албум ще бъде по-личен и емоционален от всички досега, така че го очакваме с нетърпение!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA