Адел официално приключи с развода си

Още вчера изпълнителката на Hello е отворила нова страница в живота си.

Две години след като обявиха края на взаимоотношенията си, Адел и бившият ѝ съпруг Саймън Конецки са официално разведени. Изпълнителката на Hello подава необходимите документи в края на януари, а вчера е било подписано и финалното споразумение по отношение на тяхното бъдеще.

През април 2019 г., почти година откакто стана ясно, че са си казали заветното "да", двамата обявиха, че вече не живеят заедно. От връзката на бял свят се появява синът им Анджело, за когото са договирили съвместно попечителство, тъй като вече гледат напред.

Още в края на миналата година се появиха слухове, че певицата е във връзка с рапъра Скепта. Източници, близки до нея, коментират, че двамата се движат в едни и същи кръгове в Лондон и тя определено се забавлява в компанията му.

По време на ангажимента си като водеща на популярното телевизионно предаване Saturday Night Live, Адел използва вниманието на аудиторията, за да отбележи, че е "необвързана", въпреки че всички таблоиди имат друго мнение. "Сега се връщам в пещерата си, за да бъда неженената дама с котки, каквато съм. До следващата година", заявява тя в края на шоуто, което успя да впечатли дори най-големите недоброжелатели.

"Адел и Скепта винаги са един до друг, особено след като предишните им връзки се разпаднаха. Те имат тесни взаимоотношения и определено специална връзка. Прекарват все повече време заедно и приятелите им се надяват, че един ден ще бъдат страхотно семейство", коментират различни медии, но към момента и двамата не потвърждават или отричат новината.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA