Има ли Адел мъж до себе си?

Самата тя казва, че е сингъл, но медиите на Острова имат съвсем друго мнение по въпроса.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 29 октомври 2020

И преди години Адел често беше в светлината на прожекторите заради своята невероятна музика, но напоследък тя все по-често е навсякъде около вас, най-вече заради перфектната си форма и предполагаемо любопитен любовен живот.

Още в края на миналата година се появиха слухове, че певицата е във връзка с рапъра Скепта, след като се раздели със съпруга си Саймън Конецки през април 2019 г. Източници, близки до изпълнителката на Hello, коментират, че двамата се движат в едни и същи кръгове в Лондон и тя определено се забавлява в компанията му.

По време на ангажимента си като водеща на популярното телевизионно предаване Saturday Night Live, Адел използва вниманието на аудиторията, за да отбележи, че е "необвързана", въпреки че всички таблоиди мислят по друг начин. "Сега се връщам в пещерата си, за да бъда неженената дама с котки, каквато съм. До следващата година", заявява тя в края на шоуто, което успя да впечатли дори най-големите недоброжелатели.

Джоузеф Джуниър Аденуга-младши, както е истинското име на Скепта, е от Тотнъм - родното място на Адел и е музикант, фокусиран върху електронната и хип-хоп музика. Според приятели на двойката те са били в контакт още през 2016 г., когато тя споделя негова снимка с описание "Момче от Тотнъм".

"Адел и Скепта винаги са един до друг, особено след като предишните им връзки се разпаднаха. Те имат тесни взаимоотношения и определено специална връзка. Прекарват все повече време заедно и приятелите им се надяват, че един ден ще бъдат страхотно семейство", коментират различни медии, но към момента и двамата не потвърждават или отричат новината.

За последно името на Скепта беше свързано със супермодела Наоми Кембъл, но въпреки склоността му към известни дами, и той, както Адел, е отдаден изцялото на детето си преди всичко.

Междувременно, феновете на Адел се надяват на нова музика, след като последният ѝ студиен албум излиза преди цели пет години. Именно в Saturday Night Live тя сподели, че "албумът още не е завършен ... Предпочитам да седна спокойно, да изпия чаша вино или шест, и просто да видя какво ще стане", след като през юни разкри, че работи върху песните от него, но най-вероятно ще изчака края на пандемията, за да го пусне на пазара.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA