Адел най-накрая се завръща с нова музика

Първото парче от албума "30" се казва "Easy On Me" и ще излезе на 15 октомври.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 октомври 2021

След няколко седмици загадъчни улики и изненадващи билбордове по улиците на Ню Йорк, Париж и Лондон, новините са потвърдени - Адел е готова за голямото завръщане!

Изпълнителката на "Hello" използва официалния си Instagram акаунт, за да пусне първия тийзър към новия си сингъл "Easy On Me", който ще излезе на 15 октомври.

Черно-белият клип показва Адел в кола, поставяйки касета, докато в огледалото за обратно виждане отново се вижда нейната перфектна очна линия, а нотите буквално излитат от прозорците. Очевидно това ще бъде и първото парче от предстоящия студиен албум "30".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АДЕЛ НА 33, НАЙ-НАКРАЯ СВОБОДНА

Последният такъв - "25" излезе през 2015 г. и прибра статуетка за най-добър албум от 59-ите награди "Грами".

Адел избра нетрадиционен, но доста лесен подход при озагляваването на всеки свой албум - възрастта, на която е започнала да работи върху него. "30-те определено ме пробваха, но се справям", споделя тя малко след навършването на заветния юбилей. "Без значение колко дълго сме тук, аз се промених драстично през последните няколко години и все още се променям, това е добре. Ще дам всичко от себе си."

Източници, близки до нея, потвърждават, че част от музикалната компилация ще засегне развода ѝ, но най-вече ще покаже новата Адел, тъй като самата тя е "прекарала месеци в студиото и е развълнувана, че светът ще има възможност да я чуе".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA