Адел отложи шоуто си в Лас Вегас през сълзи

Изпълнителката на "Easy On Me" изобщо не е щастлива от факта, но обещава новите дати са ясни съвсем скоро.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 януари 2022

На фона на изключително хаотичната обстановка, породена от пандемията, Адел официално обяви, че отлага тримесечното си residency шоу в Лас Вегас.

"Много съжалявам, но шоуто ми не е готово", сподели певицата през сълзи в официалния си Instagram акаунт. "Бяхме абсолютно унищожени от закъснения покрай доставките и Covid. Половината от екипа ми са с Ковид, все още са, и беше невъзможно да завършим шоуто."

Програмата, озаглавена "Weekends with Adele", трябваше да започне днес в Caesars Palace и да включва хитове от последния ѝ студиен албум "30", който оглави музикалните класации в Обединеното кралство, Австралия и САЩ само няколко седмици, след като водещият сингъл "Easy On Me" стана най-стриймваната песен в рамките на 24 часа от излизането си.

"Съжалявам, че се налага в последния момент", казва още музикалната сензация. "Будни сме повече от 30 часа, но няма време. Толкова съм разстроена и толкова съжалявам", допълва тя, изразявайки най-искрените си извинения към онези, пътували специално, за да я видят на живо.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АДЕЛ ЗНАЕ КАК ДА УКРОТЯВА БОЛКАТА

Адел обещава съвсем скоро всички дати да бъдат пренасрочени, защото иска да завърши "шоуто и да го накарам да изглежда по начина, по който трябва".

След като през 2017 г. изпълнителката на "Someone Like You" призна, че определено не е "добра" в турнетата и едва ли някога би предпочела тази форма на представяне въпреки пълните стадиони пред себе си, интимната обстановка на residency шоуто в Лос Вегас предполага точно онова, което търси.

Сигурни сме, че когато и да го случи, ще бъде огън. От онези, които не се гасят толкова лесно.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA