Новото видео на Адел ще ви остави без думи

"Oh My God" е вторият сингъл от албума "30", който само три дни след премиерата си, стана най-продаваната колекция на 2021 г.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 януари 2022

О! Боже! Мой! Адел ни отвя отново.

След като през ноември 15-кратната носителка на "Грами" изненада с четвъртия си студиен албум, който стана най-продаваният такъв за 2021 г., тя пусна и дългоочаквания клип към сингъла "Oh My God".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АДЕЛ ЗНАЕ КАК ДА УКРОТЯВА БОЛКАТА

Черно-бялото музикално видео, режисирано от Сам Браун, започва с насочване на прожектора към стол, върху който е поставена ябълка. След това виждаме Адел, която започва да пее, много танцьори, питон, кон, горящ стол и... останалото ще оставим за вас.

Браун е човекът, който създава впечатляващото видео към "Rolling In The Deep" и малко след премиерата на новото им сътрудничество, Адел казва, че целият процес е бил, меко казано, "носталгия".

"Заснехме го в деня, в който излезе Easy On Me, имаше милион неща, които се случваха наведнъж. Но вниманието към детайлите беше забавно – благодаря ви много за търпението", разкрива тя, изразявайки специална благодарност и към Harris Reed, Louis Vuitton и Vivienne Westwood за "най-зашеметяващите дрехи", с които я видяхме облечена.

В "Oh My God" тя описва желанието да постави себе си на първо място, дори това да означава "колебание на ръба между Рая и Ада", което обяснява повече от логичните препратки със змията, ябълката и всичко останало.

Още с началото на годината певицата обяви, че се чувства "отпочинала и готова за 2022 г.", най-вече защото предстоят "много неща, които съм развълнувана, че ще видите". Кой ли ще бъде следващият сингъл? Стискаме палци да е "To Be Loved"!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA