Искаме оранжевия костюм на Блейк Лайвли, ако може веднага

Звездата от "Клюкарката" оцвети улиците на Ню Йорк в много, много ярко оранжево.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 27 април 2022

Поправете ме, ако греша, но масата хора се страхуват от оранжевото и рядко го слагат върху себе си. Дали защото го свързват със затворническите гащеризони, или защото нямат нещо, с което "да си отива", те просто не го правят.

Блейк Лайвли обаче го направи. Звездата от "Клюкарката" се появи по улиците на Ню Йорк с монохромна визия в ярко оранжево, която искаме да копираме ASAP - изрязано боди, блейзър, колан и панталон в същия цвят. Всичко с етикет Sergio Hudson.

блейк лайвли

Само няколко дни по-рано папараците я забелязаха с друг ярък аутфит, дело на дизайнерския бранд - рокля в цвят фуксия, с която посети партито за рождения ден на Джиджи Хадид.

За разлика от милиони други звезди, Лайвли от години не използва услугите на стилист. "Харесва ми да се обличам. Обичам дизайна, обичам модата, намирам ги за начин да бъда креативна. В моята работа се изисква да бъде креативна. По същата причина обичам да правя грима и прическата на приятелите ми, или да готвя - трябва да си креативен и да завършиш процеса", споделя тя в интервю от близкото минало.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПЪРВАТА СРЕЩА НА БЛЕЙК ЛАЙВЛИ И РАЙЪН РЕЙНОЛДС

блейк лайвли

"Много работа е, но просто вземам решението какво да облека. Когато имаш дрехите, избираш какво да облечеш, както всяко друго човешко същество. При нас е по-лесно, защото все пак имаш достъп до повече модели. Трудната част е да изгледаш всички шоута и да скрийншотнеш визиите, които ти харесват."

В началото на следващата седмица Блейк ще влезе в ролята на домакин за тазгодишната Met Gala. Честно казано, вече нямаме търпение да видим с какво ще заблести на червения килим. Отвъд Райън Рейнолдс, който ще ѝ прави компания в изпълнението на ангажимента.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA