Домакините, темата, датата: Всичко за Met Gala 2022

Както не е трудно да се досетите, снимката на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс изобщо не е случайна.

Първият понеделник на май наближава и за разлика от миналата година, този път се очаква Met Gala да заеме традиционното си място в светския календар.

Големият ден ще бъде 2 май, а интересните подробности започват да излизат наяве.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КОЕ Е МИСТЕРИОЗНОТО КУЧЕ ОТ ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ НА MET GALA?

анна уинтур

Екипът на американския Vogue, който стои зад най-голямата вечер в историята на модата, потвърди новините, че тазгодишната тема на бала ще бъде "In America: An Anthology of Fashion", продължението на миналогодишната "In America: A Lexicon of Fashion".

Втората част на иначе зрелищния спектакъл ще отдаде почит на богатата модна история на Съединените щати в периода между XIX и XX век. Организаторите посочват, че докато "лексиконът" посочва определени термини и моменти от историята, антологията представлява цяла колекция от изкуство.

лин-мануел миранда

реджина кинг

Домакини на голямото събитие ще бъдат Реджина Кинг, Лин-Мануел Миранда и нашите изключително любими Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс, които със сигурност ще внесат определена непретенциозност към иначе претенциозното случване.

Главният редактор на модната Библия - Анна Уинтур се завръща като почетен съпредседател на събитието, заедно с Том Форд и генералния директор на Instagram Адам Мосери.

Както вече споменахме, събитието ще се случи във втория ден на май, а тематичната изложба ще бъде отворена за публиката на 7 май 2022 г. И двете части от нея ще са на разположение до 5 септември. Кой друг няма търпение?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA