Дженифър Лопес превзе Париж

Певицата демонстрира страхотно настроение и безупречен стил.

Ася Иванова
Ася Иванова 25 юни 2024

Фотография: Profimedia

След страхотна почивка в Италия, Дженифър Лопес продължи пътуването си до Града на любовта. Изпълнителката превзе Париж.

Напук на всички слухове за проблеми в брака й, Лопес изглежда повече от доволна от живота си в момента. Тя бе забелязана да се отправя към поредното модно ревю и присъства на откриването на Седмицата на висшата мода в Париж с ревюто на Dior

Дженифър Лопес на ревю на Dior

Певицата и актриса бе заложила на много елегантна визия и се открои сред всички присъстващи дами на дефилето, което се проведе в градините на музея "Роден". Тя бе с плисирана миди рокля, с колан и подходяща пелерина. Тоалетът в цвят карамел и перфектно кореспондираше със загорялата й от слънцето кожа.

54-годишната Лопес бе съчетала визията си с малка черна чанта на Dior, черни слънчеви очила, чифт златни сатенени обувки на платформа и черни кожени ръкавици с дължина над лактите.

Дженифър Лопес на ревю на Dior

И докато Дженифър се забавлява из Европа, то нейният съпруг Бен Афлек е в Лос Анджелис и прекарва всяка свободна минута със семейството си. Преди ден той дори бе забелязан да излиза без брачната халка, което отново провокира куп спекулации по въпроса ще се развеждат ли с Лопес, или не?

Дженифър Лопес на ревю на Dior

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA