Нескромно за плажните кърпи

Geisha Prisme, Christian Lacroix

Bottega Veneta

Givenchy

Versace

Louis Vuitton

Fendi

Zara Home

Valentino

Dolce & Gabbana

Etro

Emilio Pucci

Oysho

Плажната кърпа е не само задължителна за лятната почивка. Тя трябва да е голяма, мека и… красива. Защото отмората на морския бряг или край планинското езеро е компилация от много фактори: природни гледки, чист въздух, тишина, но и малките красиви неща, които използваме, докато си почиваме.

Изберете внимателно не само мястото за почивка, не само банския си костюм, но и плажната кърпа – какво по-приятно от това тя да е мека и да гали едновременно и тялото, и очите? Всеки малък детайл допринася за релаксацията. Ако искате да се почувствате като на Малдивите или на брега на Тихия океан, разгледайте предложенията на модните марки за плажни кърпи 2019.  

Южните пейзажи се обогатяват с живописните принтове на Christian Lacroix, монограмите на Fendi и Louis Vuitton радват окото, право в целта попада голямото лого и синкаво-черния цвят на Givenchy. Тези и други плажни кърпи - с животински мотиви, милион рози или оригинални „оплетки” - ще повдигнат настроението ви, където и да решите да ги използвате. Бъдете нескромни!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA