Каква рокля ви подхожда?

Вече знаем как да изберем подходящата рокля и съпътстващите я аксесоари. Споделяме тайната с вас!

21 август 2020

Жените винаги трябва да изглеждат красиви. Някои казват, че в много от случаите това е непосилна задача, а и голяма отговорност, която не всяка дама може да носи на раменете си, но поне трябва да се опита. 

Съвременното дамско облекло разкрива пред представителките на нежния пол нови хоризонти, като днес те могат да изглеждат безупречни и срещу скромна сума пари. Официални и елегантни, ежедневни и спортни - изборът за всяка е повече от голям. Да, дори е необятен. 

57

КАК ДА ИЗБЕРЕТЕ ПРАВИЛНАТА РОКЛЯ ЗА ВАС?

Колкото лесно, толкова и трудно може да бъде купуването на нови дрехи. Особено ако става дума за избор на дамски рокли, които да носим в ежедневието си или при специални случаи. Нека не забравяме и за пословичната суетност на дамите. Тя би могла да направи решението им още по-трудно, затова е добре да знаем какво точно искаме, преди да се заемем с шопинг. 

Хубавата новина е, че бихме могли да обновим гардероба си и онлайн. Така ще си спестим ценно време, а резултатите отново ще бъдат впечатляващи. Преди да сe спрете на нови придобвки за летния сезон или предстоящия есенен, не забравяйте, че моделите са най-различни, а вие е добре да ги разгледате подробно.

За всяка фигура си има удачно решение, така че не се тревожете, че ще срещнете някакви проблеми с нужните размери. Модни решения има в изобилие - пригответе се да утолите суетата си. 

68

С КАКВО ДА Я НОСИТЕ?

Повечето дамски рокли могат да се комбинират с абсолютно всичко: маратонки, ниски обувки, елегантни с ток, сандали и др. Няма никакви ограничения при носенето им, така че спокойно можете да развихрете фантазията си, намирайки правилното за Вас решение. Разгледайте и рокли от Creative - там, където за красотата няма ограничения.

КАК ДА ИЗБЕРЕТЕ ПРАВИЛНИЯ РАЗМЕР?

Размерът невинаги е от значение, а съвременните модели рокли за жени ще ви го докажат недвусмислено. Номерацията при дамските дрехи не винаги може да ви даде гаранция, че когато облечете даден модел, то той ще ви подхожда. Затова е най-добре да се водите по написания на етикета размер, а не да разчитате единствено и само на него. Доверете се на отражението в огледалото.

КАКВИ ВИДОВЕ РОКЛИ ИМА?

Модели дамски рокли има колкото си пожелаете, та дори и малко отгоре. В наши дни всяка жена има възможността да извади на показ природните си дадености по един деликатен и модерен начин. Доверете се на Creative и изглеждайте перфектно!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA