5 идеи за домашно облекло, в което да блестите

Всеки има нужда от блясък, дори за времето, прекарано вкъщи. Нали така?

21 януари 2021

Домът е мястото, където всеки иска да се чувства удобно. Това обаче съвсем не означава, че не можем и да изглеждаме страхотно. Тъй като през последните месеци прекарваме по-голямата част от времето си именно вкъщи, имаме 5 предложения за модерно домашно облекло и бельо, които са не само супер удобни, но и истински впечатляващи.

УДОБЕН СУТИЕН

Гърдите, особено големите, се нуждаят от подкрепа по всяко време. Сутиенът за вкъщи трябва да е удобен, без банели и в най-идеалния случай да бъде ушит от приятни материи, които дават възможност на кожата да диша. На кой модел да се спрете? Можете да заложите на безшевен сутиен в спортен стил, който ще държи гърдите ви на място и няма да се размества. Друг вариант е дантеленият сутиен тип бралет, който оформя гърдите добре и е без банели. За физическите занимания у дома изберете спортен сутиен с лека или средна степен на опора, подходящ за леки активности.

85

СТИЛЕН ХАЛАТ

Съвет за дамите, които желаят да се чувстват изискани у дома - оставете настрана топлия и мек халат и заложете на сатенен халат в стил "кимоно", който можете да облечете над нощница, пижама или пък върху любимите тениска и шорти. Той може да се адаптира към всяка фигура, тъй като се затваря с увиване и колан за връзване. Залагайки на така актуалните сатенени модели с флорални мотиви и дантела, ще бъдете женствени и елегантни. А ако ви се струват твърде колоритни за вашите разбирания, винаги може да се спрете на красив едноцветен модел.

85

РОМАНТИЧНА НОЩНИЧКА

Меките пижами, в които можем да се сгушим са страхотни, но никоя дама не трябва да пропуска възможността да добави в гардероба си съблазнителна нощничка. Моделите от сатен с тънки презрамки са класика, но може да изпробвате и тези с романтичен флорален дизайн. Сатенените варианти в комбинация с чаровна дантела пък са измежду най-обичаните. Ако имате сатенена, едноцветна и къса нощничка, винаги може да я комбинирате с цветно сатенено долнище и да "сглобите" красива и стилна пижама.

8-

ДОМАШЕН КОМПЛЕКТ

И домашните комплекти могат да бъдат елегантни, стига да изберете подходящите. Обърнете внимание на такива, състоящи се от удобно и по-свободно долнище и топ с къс или дълъг ръкав в близък цвят. Сетовете в една гама също са много красиви, особено ако имат добавен красив детайл или акцент. Тънък бляскав кант, например, или красива бродерия по ръба на джобовете, със сигурност ще раздвижат модела допълнително.

5

СЪБЛАЗНИТЕЛНО И ПРАКТИЧНО БОДИ

Бодито е измежду най-практичните дрехи в женския гардероб. То пази гърба от студа, изглажда дребните несъвършенства по тялото и изглежда страхотно. През зимата заложете на гладки модели с дантелени ръкави, които пасват идеално на елегантни панталони и поли. Можете да изберете и някой съблазнителен вариант, готов да зарадва не само вас, но и партньора ви. Не забравяйте, Свети Валентин вече чука на вратата.

Която и визия да изберете от нашите предложения, винаги помнете, че удобството и красотата могат да вървят ръка за ръка, дори и у дома.

Моделите от снимките можете да откриете на Astratex.bg.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA