Въпросът: Чанта или раница? Отговорът: Може ли и двете?

Опитахме се да разрешим дилемата и смятаме, че открихме най-доброто решение.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 31 август 2021

Като човек, който обича практичността, никога не съм разбирал изключително обемните, грандиозни и разхвърляни повече от необходимото чанти и раници. Сещате се, случвало ви се е. Молите някой да ви даде дъвка, химикал или дезинфектант (за съжаление, вече е must) и му отнема между 3 минути и цяла вечност, за да стигне до дъното и евентуално да разбере дали притежава така жадувания предмет.

0

ЧАНТИ СРЕЩУ РАНИЦИ: ИМА ЛИ ПРАВИЛЕН ИЗБОР?

Напоследък чантите стават все по-малки, дизайните им - все по-впечатляващи, а преходът към раниците е плавен, но сравнително славен. Достатъчно е да наблюдавате внимателно по-натоварените линии на метрото и ще забележите, че вече ги носят не само IT-тата с големи слушалки и учениците, притеснени от теста по химия в гимназията, но и верните последователи на добрия стил. Точно за тях (разбирайте: вас!) е селекцията от дамски раници на Answear.bg.

Истината е, че вероятно както с обувките (обвинявайте Кари Брадшоу), чантите винаги ще имат специално място в гардероба на съвременния човек и е нормално. Изборът на перфектното попълнение не е лесен, защото търсите качество, комфорт, практичност и безупречен външен вид, предизвикващ комплименти, които вероятно бихте посрещнали с "О, наистина ли? Ами, да, не е лоша".

Точно заради това смятаме, че битката между класическите чанти и модерните раници е абсолютно безсмислена. Печелят я и двете страни. Всяка със своите плюсове.

0

ГОТОВИ ЛИ СМЕ ЗА НОВИЯ СЕЗОН?

Времето на завръщане към офиса (поне засега) наближава и е хубаво да подберем аксесоарите, които ще направят есента ни по-хубава. Факт е, че лятото е страхотно и не искаме да го пуснем да си тръгва, но пък новия сезон носи толкова впечатляващи възможности със себе си, че сме готови да отворим Answear.bg и да прекараме там часове. Няма да е за първи път, така че #sorrynotsorry.

Богатата селекция от цветове, материи и модели чанти ще помогне за всяка модна дилема. Има предложения в традиционните бежово, кафяво, жълто и оранжево, има по-дръзки нюанси като червено, зелено и лилаво, а изобилието от брандове е толкова голямо, че са необходими само търпение и добре заредена разплащателна карта.

0

Изводът, до който можем да стигнем след немалко приказки по темата е, че за да не носите света в джобовете си, задължително търсите практичен аксесоар, около който да изградите съвършения look. Както обаче стана ясно, правилен избор няма, всички са такива. Може да съберете екзистенцията си в огромни чанти, в малки раници или изискани портфейли. Важното е да го направите със стил и усещане за собственото си Аз. Можете го, нали?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: Profimedia, unsplash.com, pexels.com 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA