Дизайнерите са полудели! Нетипичните предмети на марките

Силвия Канин
Силвия Канин 03 юли 2019

Може ли да си представите какво е това? Да, марката е Tiffany & Co., но това не е някое странно бижу, а... така нареченият на английски bubble blower. С него се правят от любимите ни балончета от детството. Смесваш веро и вода, купуваш това приспособление за 150 долара и... готово! 

КУПИ ГО ТУК!

Да, това е кламер Prada! Това малко съкровище може да е чудесен подарък за мъжете, които все още си падат по щипките за банкноти. Все пак брандът е създал екставагантен аксесоар, който може да намери място и на ревера на някое сако. Всички тези опции само срещу 170 долара.


КУПИ СИ ГО!

3200 долара струва тази нестандартна кошничка за ягоди на Cartier. Иконичният бранд не си поплюва и иска да задоволи дори най-странните желания на своите клиенти. Е, ако някой ваш познат си отглежда ягоди и обича скъпите неща... какъв по-добър подарък.

 

КУПИ ГО ТУК!

За запалените по лонг борда Hermes създават дизайнерски такъв, който струва скромните 4300 долара. Той е точно в настроението на бранда - цветен, стилен, невъзможен да се пропусне!

КУПИ ГО ТУК!

На гребена на вълната. Така можете да се почувствате с този сърф от пролетно-лятната колекция на Chanel. Френската модна къща продава и други странни неща - китари, сноуборди и дори лодки. Сърфът е на цена от 8900 долара.

КУПИ ГО ТУК!

С бурното навлизане на безжичните технологии в живота ни, Louis Vuitton виждат още едно поле за изява. Свързват се с щатския технологичен бранд Master & Dynamic и създават wireless слушалки, всяка по почти 500 долара. Цената им е 995 долара.

КУПИ ГИ ТУК!

Който обича да вдига тежести със стил трябва бързо да си набави гиричките на Berluti. Те са създадени в колаборация с немски бранд за висок клас фитнес продукти и изглеждат съвършено красиви. Цената им е 1280 долара. Хубавото тежи и струва скъпо...

КУПИ ГИ ТУК! 

Tiffany & Co. превръщат ежедневни предмети в изкуство и това е един от тях. Празно кенче, но какво! Лъскаво и скъпо, то може да е най-красивата ваза с индустриално настроение у вас само срещу 1000 долара.

КУПИ ГО ТУК!

Иконичният за Versace принт Barocco намери своето място и върху легло за куче, а защо не и за коте. Домашните любимци също заслужават да тънат в лукс и разкош само срещу 1425 долара...

КУПИ ГО ТУК!

Любителите на картите ще си паднат по това творение на Prada. Портмоненце, в което да приеберем щастливата си колода е екстравагантно, но интересно допълнение в редиците продукти на Prada. Цената е 320 долара.

КУПИ ГО ТУК!

Дизайнерите нямат спирка, когато искат да покажат своята креативност. Те го правят не само с моделите на подиума, но и с продуктите, които пускат на пазара под техните брандове. Те могат да са много конвенционални и очаквани като линия спално бельо, серия аксесоари за банята, но могат да бъдат и тотално неочаквани, нетипични и, разбира се, скъпи. 
Разгледайте кой е направил кламер за пари и кой продава гирички с естествена кожа по тях... 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA