Черен петък? Не, FASHION SHOPPING NIGHT в Delta Planet Mall!

Има ли нещо по-хубаво от специалните оферти и допълнителните отстъпки, с които любимите ни брандове винаги изненадват в началото на годината? Всъщност да - моментът, в който всички намаления се събират на едно място, за да допринесат за едно истинско шопинг изживяване.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 януари 2020

На 25 януари светлините на модните прожектори ще се насочат към Delta Planet Mall във Варна. Морската столица е домакин на невероятната Fashion Shopping Night, по време на която, всички посетители между 17 и 21 часа ще могат да се възползват от специални отстъпки в над 65 магазина. Важно е да подчертаем, че цената на намалените артикули ще бъде с до -80%, а новите колекции ще се предлагат с до 20% по-малко от първоначалната цена.

За всеки един от посетителите ще има нещо, което да впечатли и заинтригува съзнанието му. Mango предлага допълнителни 10% намаление върху вече започналите разпродажби и 20% върху току-що заредената нова колекция. В магазините Sport Vision и Orsay допълнителната отстъпка върху обявените разпродажби ще бъде 20%. Артикулите от цялата зимна колекция на Guess, Scandal и Superdry ще бъдат на половин цена. Допълнителни намаления се очакват и в още много магазини, сред които единственият за България Brums, Kenvelo, Tom Tailor, Lee Cooper и Timeout. Сладкарница „Неделя" ще почерпи с кафе или безалкохолна напитка всеки един, поръчал парче торта, а на ниво 0 ще има безплатни коктейли за всички гости на Delta Planet Mall.

35438

На същото място от 17 часа, ще се състои и семинар на тема „Здравословно хранене" с участието на Биляна Йотовска. Тя ще разкрие своите тайни за отлична фигура, а в рамките на последвалата дискусия, гостите ще могат да зададат своите въпроси и да получат индивидуален съвет. След края на събитието всеки ще има възможността да се снима с Биляна и да си закупи нейната книга със здравословни рецепти и съвети.

Напред към голямото пазаруване! Целият списък с отстъпки можете да проследите на www.deltaplanet.bg.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA