Какво ново при ботите и ботушите тази есен?

Вероятно предполагате, че не е много, но съветваме да предположите отново, защото сте в грешка.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 30 август 2022

Сякаш още от годините, в които пазарувахме трескаво за 15 септември, наистина свързваме есента с ново (модно) начало. Така де, цялата индустрия разгръща потенциала си с настъпването на по-студеното време и смятаме, че е почти незаконно да не се съобразим с неписаната традиция и да не обновим гардероба си с няколко попадения, които заслужават внимание.

И понеже онлайн шопингът продължава да е любимият ни спорт, насочихме се към онлайн магазина на Stillo, където и вие ще се сблъскате челно с огромна селекция от дамски боти и дамски ботуши. Ние взехме най-горещите тенденции на сезона и сложихме играта на дължини, цветове и материи на масата. Сега е ваш ход.

Stillo

ВИСОКО, ВИСОКО, ВИСОКО

Факт, понякога стилните виждания изместват фокуса от практичността, но когато има официален повод или просто отбелязвате петък вечер, защо не? Тази есен обувките ще бъдат изненадващо високи. Ако височината на тока е под 14 сантиметра, тази на платформата под 5, а тази на ботите - под 12, значи нещо не е наред.

OUR PICK: Бели боти на висок ток и платформа, 95 лв.

Stillo

И ЩИПКА РОЗОВО

Ако зеленото и лилавото във всичките им възможни нюанси доминираха първата половина от годината, то втората поверяваме на розовото. В случай че сте от хората, за които неутралните нюанси заслужават култ, може да започнете с лек акцент - подметката, например. В противен случай, действайте смело. Трудно е да не се влюбиш!

OUR PICK: Боти на розова платформа, 46 лв.

Stillo

СЪВСЕМ ЛЕКО НАБРАНО

Към високите ток и платформа, прибавете набрана от глезена нагоре текстура, и ще получите най-горещото стайлинг попадение на есента. Може да го носите с риза и официален панталон в офиса. А може и да комбинирате със секси рокля за плавен преход към по-добрата част от деня. Пардон, нощта.

OUR PICK: Набрани ботуши на висок ток, 120 лв.

Stillo

ВСИЧКО Е В ДЕТАЙЛИТЕ

Съжаляваме, че ще го кажем (всъщност не съжаляваме), но скучните обувки отдавна не са на мода. Бляскава верига или друг акцент около глезена тотално променят начина, по който гледаме на даден чифт. От "да, не е лошо" към "ДА, ТРЯБВА ДА ГО ИМАМ". И, да, прави сте, трябва да го имате.

OUR PICK: Дамски боти на ток с декорация, 125 лв.

Stillo

ALL ABOUT THAT RED

Вярно е, че Свети Валентин няма нищо общо с последните месеци от годината, но ще говорим пак след края на Седмицата на модата. Червеното се завръща с гръм и трясък - без значение дали говорим за нюанси или дължини. Също вярно, няма да обуете изключително високи червени чизми или ботуши за разходка до магазина, но Tinder match-ът ви би ги оценил. Повярвайте ми.

OUR PICK: Червени ботуши на висок ток, 88 лв.

Stillo

GO HARD OR GO HOME

Ако можем да обобщим тенденциите за сезон есен/зима 2022, положението е go hard or go home. Тоест, ако не смятате да заложите на дръзки, авангардни и дори леко ексцентрични модели, най-добре не сваляйте пантофите. Знаем, че звучи малко too much, но е абсолютната истина. Защо не започнете с грайфери, връзки и плетен чорап?

OUR PICK: Гръндж ботуши на платформа, 105 лв.

Вижте още горещи предложения в магазините на Stillo и онлайн на stillo-bg.com.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA