„Пернати" чанти за горещи пролетни партита

Опитомяваме една от най-красивите тенденции на сезона

Simone Rocha

Marques'Almeida

Dries Van Noten

Loeffler Randall

Emily Levine

Staud

Rosantica

The Volon

Elie Saab

Attico

Перата като завършек присъстват върху барокови шапки от XVII и XVIII век, роклите и миниатюрни чанти от 20-те години на миналия век и дори върху етническите кожени костюми на коренното население на САЩ. През 60-те години един от основните модни фенове на перата беше Ив Сен Лоран, който се вдъхновява за тази декорация от танцьорката Зизи Жанмер. Днес перата се връщат в гардеробите ни с почти древногръцки размах. Една от основните тенденции на обувките през пролет-лято 2019 г. са например сандалите, украсени с пера.

Тази пролет перата са по-актуални от всякога: по време на Парижката седмица на модата бе невъзможно да не забележим любовта на дизайнерите към фламинговите пера и огнени залези.

Днес се връщаме към 20-те години на миналия век, отново влюбени в чантите и клъчовете, украсени с тези „безтегловни” елементи. В колекциите на любителите на драматичните аксесоари като Dries Van Noten, Loeffler Randall, Attico и много други марки се появиха пера с цветове на роза, лавандула и дори индиго. Не пропускайте възможността да отидете на някое пролетно парти с такъв аксесоар.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA