Очилата на лятото 2019 - диви, криви, многоцветни

Силвия Канин
Силвия Канин 27 юни 2019

Брандове като Moschino, Fendi и Christian Siriano пренесоха принтовете от платовете директно върху рамките на очилата като по този начин оформиха една от тенденциите при  очилата. Рамките с принтове са намигане към всички, които искат да експериментират, но не се чувстват готови за нещо твърде екстравагантно.
 

Burberry заявиха, че формата на тренди очилата това лято трябва да е триъгълна и всички се съгласиха с тях. Не останаха само те обаче, които да се преклонят пред силата на ъглите. Marni, Saint Laurent и Sally Lapointe също включиха в колекциите си тренди рамките.
 

Някои от моделите по модния подиум просто не могат да се класифицират в нито една тенденция, защото са твърде иновативни, за да следват правилата. Да се опитаме да ги опишем е излишно, няма да успеем със сигурност. Те са само за почитателите на модата с ярка индивидуалност и силно изразен личен стил.

 

Ако до сега един цвят стъкла стигаха, то вече нещата се променят и ни трябват поне два цвята на стъклата, за да твърдим, че са горещи спрямо пролетно-летните модни тенденции. Пръв на това заложи Джорджо Армани за лейбълите си Emporio Armani и Giorgio Armani. Miu Miu и Elie Saab пък сляха двата цвята деликатно чрез омбре ефект на стъклата.

Спортните модели, които доското може би са ни изглеждали грубовати, сега са във върховата си форма благодарение на брандове като  Nicopanda, Each x Other, MSGM, Zadig & Voltaire и 3.1 Phillip Lim. Всички те и още много други доказаха, че в спортните модели има много женственост ако знаеш как да ги носиш правилно.
 

Топ аксесоарът на сезона безспортно са очилата. Затова решихме да не губим повече време и да ви представим най-актуалните форми и цветове за горещите дни...

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA