Каре, шоколад и Шотландия – есента ги приветства!

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 13 август 2019

Brunello Cucinelli

Veronica Beard

STELLA McCARTNEY

Rochas

Proenza Schouler

Givenchy

Khaite

Gucci

LOUIS VUITTON

MM6 Maison Margiela

Tibi

Nanushka

Polo Ralph Lauren

Prada

Giuliva Heritage
 

В Копенхаген приключи Седмицата на модата пролет-лято 2020 и докато всички свикват с новия скандинавски екологичен режим и сортират за себе си тенденциите на следващия горещ сезон, говорим за по-злободневна тенденция, която streetstyle героините вече са усвоили.

През есента един от най-актуалните принтове ще бъде карето в цветове на шкоколад. Например Линда Тол се появи на модното ревю на By Malene Birger в панталони палацо и тънък вълнен топ с асиметрична яка, украсена с карамелено шотландско каре. Същият принт беше избран и от Ерика Болдрин.

Принтът, който традиционно украсява мъжките шотландски поли, със сигурност ще ви спечели през новия сезон. Въпреки че червените, тъмнозелените и сините цветове се считат за класически за шотландското каре, все пак ви съветваме да изберете неговите кафяви вариации. От кафе с мляко и шоколадови торти до дървесна кора и глина.

Потърсете най-модерните карирани дрехи в есенно-зимните колекции на Louis Vuitton, Givenchy, Gucci, Prada, Stella McCartney и други марки от нашата модна селекция.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA