Мъжките токчета са на мода и Сам Смит го доказва

Силвия Канин
Силвия Канин 05 септември 2019

Първият чифт токчета е специален, а моментът, в който ги носим... незабравим. Всяко момиче, а защо не и момче, мечтае да се изкачи няколко сантиметра нагоре, обувайки огромните обувки на майка си или сестра си.

Емоцията от първите си токчета изживя и лиричният изпълнител Сам Смит. Вчера той се появи с високи обувки на церемонията по връчването на наградите Man of the Year на британското издание на списание GQ.

Той побърза да сподели с феновете си в социалните мрежи този така важен за него момент. 

Мъжките токчета са на мода и Сам Смит го доказва


Смит написа: "Прибрах се от прекрасно събитие и вървейки към входната ми врата се заслушах в потропването на моите токчета по земята. Имаше момент, в който си мислих, че никога няма да мога да бъда себе си по този начин пред очите на цялата индустрия и света. Чувството е страхотно и искам да го споделя с вас и да ви покажа СТРАХОТНИТЕ ми токчета Gucci."


Макар любимецът от Острова никога да не е крил сексуалността си, стъпката да следва сърцето си и да изглежда, както самият той иска и усеща е огромна. В последното видео на Сам към парчето How Do You Sleep?, което вече има над 95 милиона гледания, той също се осмелява да носи високи обувки. Този път платформи. 


Какво мислите за смелата му постъпка?

Може би съвсем скоро ще виждаме все повече мъже с токчета. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA