Ermenegildo Zegna Made-to-Measure: Стил, създаден специално за теб

Луксозният италиански бранд има специално предложение към всички ценители на добрия вкус.

Всеки отделен елемент от мъжкия персонален стил може да бъде изразен чрез ексклузивната услуга Made-to-Measure на Ermenegildo Zegna. Дами, това е вашата възможност да изненадате човека до себе си по най-добрия възможен начин. 

72401

Мъже, тази ексклузивна услуга ни дава възможност да поръчаме костюм, сако, панталон, риза, вратовръзки или палто според индивидуалните ни размери и предпочитания. От елека до яката: цялостната визия се създава според желанията ни, тялото ни и начина ни на обличане.

Луксозното изживяване започва със среща с шивач-експерт, а услугата, която носи отпечатъка на шивашкото майсторството на бранда Ermenegildo Zegna, гарантира избор от над 500 изключителни материи, сред които Trofeo, 15 MilMil 15, High Performance и Elements Trofeo Cashmere.

521

Почитателите на перфектния стил ще имат възможността да поръчат по мярка и гардероб за свободното си време - Luxury Leisurewear, както и обувки и аксесоари.

На 11 и 12 март ценителите на изтънченото облекло ще имат възможността да получат безценни съвети за перфектен стил в бутик Ermenegildo Zegna, като заявят своята индивидуална среща с експерт-шивач в бутика на ул. „Съборна" № 2, на 02/981 83 72 или на мобилен телефон 0888 380 233.

21

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA