ТОП 5 най-горещи модни тенденции за ЛЯТО 2020

По-голямата част от лятото вече е зад гърба ни, но лежерният и цветен стил - в никакъв случай.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 август 2020

Все още се опитваме да приемем голямата несигурност, която тази година донесе със себе си, но когато става дума за мода, можем да сме сигурни, че промяната рядко е голяма или прекалено радикална. Да, пандемията повлия на модната индустрия, но нищо не може да спре летните месеци и настроението, което те носят със себе си.

https://www.instagram.com/p/B9oc-SOD7Gd/

Време е да оставите настрана типичните кожени якета и дънкови панталонки, за да се потопите в трендовете, които не само завладяха социалните мрежи, но и гардеробите на любимите ни интернет момичета. Някои може да изглеждат прекалено изненадващо, други - не чак толкова, но това са горещите пет тенденции, които трябва да пробвате (почти задължително!) до края на лятото. Ако все още не сте го направили, разбира се...

https://www.instagram.com/p/CCrEfOigpxx/

НЕКА Е БЯЛО... И ЕФИРНО Добре де, бялата и свободна рокля може да се причисли към графа "класика", но този сезон възможностите са повече от всякога - макси дължини, буфан ръкави или малки нашивки - перфектното решение както за офиса, така и за времето, прекарано вкъщи. 

https://www.instagram.com/p/CDP0zIiHenl/

В КВАДРАТНА ФОРМА Можете да благодарите на Bottega Veneta за тази тенденция. Чехлите с квадратен акцент определено са на почит, а и след като почти всичко около нас е еднообразно, защо да не пробваме нещо ново? Същото важи и за чантите.

https://www.instagram.com/p/B-6_qZ8nQSJ/

СИНЬО И ПАК СИНЬО Любимите ни блогърки го носят върху рокли, поли, чанти и всякакви други аксесоари, така че няма нужда да спорим с тях. Знаете, че класическото синьо е цветът на тази година, нали така? Небесните и морските му нюанси са още по-подходящи за лятото! 

https://www.instagram.com/p/CCUM9QapBfo/

OVERSIZE ПРИСЪСТВИЕ Възможностите за стайлинг са безкрайни, а присъствието на oversize риза в плажната ви чанта - повече от наложително. Може да я носите разкопчана над банския или просто да я завържете на кръста си.

https://www.instagram.com/p/B8uWMQwnrE3/

СУТИЕНИ НА ПОЧИТ Харесваме философията, че малкото понякога е повече, особено през лятото. Елза Хоск дава подходящ пример за това разбиране - изберете най-креативните си сутиени и ги въплете в ежедневната си визия. Спортните такива също са налице, не забравяйте!

https://www.instagram.com/p/B_2SR3sJGNQ/

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA