Градско приключение с часовниците, които винаги ни карат да искаме още

Звуци, цветове и ритъм... новата колекция на Swatch се казва BIG BOLD SPECTRUM и ни отвежда на градско приключение за броени секунди.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 септември 2020

Животът в града никога не спира, независимо за кое време от денонощието говорим. Настроението понякога е мрачно и еднообразно, но отлично знаем, че може да се превърне в истински очарователно, вълнуващо и предизвикващо ни да бъдем по-смели и откровени в намеренията и действията си.

Именно защото вярваме, че когато слънцето залезе, светлината на прожекторите ни кара да излезем на сцената, сме съгласни и с твърдението, че е добре да сме "в час" с всичко около нас.

412

Подходящият часовник прави точно това! Кара ни да искаме да продължим да бягаме и изследваме непознатото, докато слънцето не изгрее отново.

Най-новата колекция на Swatch BIG BOLD SPECTRUM ни отвежда на градско приключение със скоростта на светлината. Именно страхотните попълнения от новата линия на швейцарския бранд ще бъдат наш верен помощник в есенното ежедневие, което има нужда от креативен подход и широка усмивка.

5+

Със стилен 47mm корпус, черни полупрозрачни силиконови каишки, които разкриват кварцовия механизъм на часовниците и динамичните отражения при досег със светлина, посланието на колекцията е ясно: времето е наше, а градът все още има много места, които да бъдат изследвани и завладяни. Затова смятаме да го направим!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA