Дуа Липа разказва историята на денима в новата си колаборация с Pepe Jeans

Талантливата изпълнителка и наша любимка представя последното си дизайнерско сътрудничество с луксозния моден бранд.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 октомври 2020

Дуа Липа е известна не само със страхотната си музика, но и с уникалното си чувство за стил, което ние в GRAZIA обожаваме. Без значение дали ще се появи в костюм от две части или в ежедневен деним, изпълнителката на New Rules знае как да накара всички да обърнат поглед към нея и да останат с отворена уста.

Точно това прави Липа и в новата си дизайнерска колаборация с Pepe Jeans, която обяви в социалните мрежи. "Чувствам се горда да пусна моята трета и последна гама продукти за Pepe Jeans! Беше толкова интересно и забавно да науча повече за дизайна на емблематичната лондонска марка, която започва от нулата на щанд на пазара в Портобело през 70-те години."

"Реших сътрудничеството върху тази колекция да носи името DENIM DECADES, защото съдържа модели, вдъхновени от всяко десетилетие, откакто Pepe Jeans започва да продава деним. Надявам се да ви харесат и нямам търпение да видя как оформяте собствените си визии", споделя още Дуа.

Моделите дънки струват около 130 долара, а всички пуловери и други продукти от специалната линия варират в сходен ценови клас, но въплъщават в абсолютна цялост философията за комфорт на Дуа и тази за качество на луксозния моден бранд, който знае, че денимът е универсалната модна истина. Казваме "да" с две ръце!

https://www.instagram.com/p/CGXWvjXns96/

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA