Празнична идилия със сестрите Кулпо и Macy's

Оливия Кулпо обединява сили с двете си сестри за специална колаборация, която ще бъде перфектната WFH униформа.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 ноември 2020

Оливия Кулпо отдавна не е просто изящният супермодел, който разхожда дългите си крака по подиума и из страниците на престижните модни издания. Красавицата не спира стилните си подвизи до котешката пътека и сега е готова да анонсира специално сътрудничество в колаборация с Macy's и двете си сестри - Аурора и София.

Трите са проектирали изкусна, универсална и забавна колекция от изключително удобни дрехи, които да ни помогнат в плавния преход както между деня и нощта, така и между елегантността и ежедневната мода.

"Когато пораствах, по-голямата ми сестра беше моето модно вдъхновение. С течение на времето започнах да виждам как тази връзка се развива, особено когато стилът ми започна да влияе на по-малката ми сестра", споделя Оливия, която наскоро обяви, че не смята да заблуждава всички, че животът ѝ е перфектен. "Въпреки че индивидуалният ни стил се е променил през годините, ние все още се търсим за съвети и вярвам, че тази колекция е идеалният баланс на всяка от нас."

Вдъхновени от ежедневния стил на момичетата, виждаме много змийски и леопардови принтове, класическо черно, но и смело червено. Целта им е да отпразнуват женската увереност и дадат възможност на всяка тяхна последователка да подчертае личния си стил, независимо дали със стилна жилетка, лек пуловер или секси рокля.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA