Алекса Чънг цапа обувките си с кал, за... да изглежда страхотно?!!

Британската модна икона знае много неща за перфектния стил, време е и ние да обогатим възприятието си за него.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 08 ноември 2020

Да не харесвате Алекса Чънг е едно, но да критикувате стила ѝ, в повечето случаи би било напълно неоснователно, защото той е безпогрешен и сме приготвили цяла галерия с примери, готови да ви го докажат.

Британската звезда отдавна е затвърдила статута си на стилна икона и без никакъв проблем завладява световните модни столици. Най-често го прави с тениска с принт, чифт джинси, челси боти и стилно палто - визия, която погледната от далеч, доста ще ви напомни за Ирина Шейк.

Чънг признава, че и до днес най-голямото ѝ модно вдъхновение е Даян Кийтън като Ани Хол в едноименната лента на Уди Алън. "Нейната женственост, примесена с придирчиви силуети и еклектизъм, определено събира погледи."

В гардероба на Алекса задължително присъства тъмносин пуловер, който тя знае, че е скучен, но може да съчетава с милион други неща за отрицателно време. Същото важи за всички други суичъри и тесни панталони. Не, не е наложително да бъдат обвързани с ежедневния стил. Може да ги носите и на ревю на Dior. Стига да сте поканени, разбира се.

"Да изглеждаш така, все едно не си положил много усилия, изисква много усилия", разкрива Алекса. "Когато получа нов чифт Converse, отделям известно време вкъщи, за да ги изцапам с кал. Така няма да изглеждат чисти." Честно казано, не сме напълно убедени как да интерпретираме този стайлинг трик, затова ще оставим на вас да прецените.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA