Риана идва, за да спаси Свети Валентин

Новата празнична колекция на Savage x Fenty е всичко, от което имате нужда за този 14 февруари.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 януари 2021

Риана може и да отлага във времето реализирането на най-дългочакания албум в историята, но творческите проекти на Savage x Fenty винаги са готови за кулминация.

"Направи това, което обичаш най-много" е призивът на бранда за тазгодишния Свети Валентин, чийто фокус ще бъде поставен върху осъзнатата сексуалност и интимност. "Направете нещо за вас и любимият ви човек ще се възползва. Ако нещо ви кара да се чувствате добре и секси, няма как да остане незабелязано."

Традиционно за 14 февруари, доминиращият нюанс е огненочервено, а основните материи - дантела, коприна и кожа. "Посланията във форма на сърце внасят игриво и леко предизвикателно отношение към колекцията, която иначе е палава и сладка", гласи официалното изявление на бранда, отново предизвикващ феновете си да се "осмелят" в търсенето на различното.

Разбира се, и този път Savage X залага на модели за всеки вид тяло (включително и мъжкото!), както и на достъпен ценови диапазон - от 9.50 до 59 паунда. "Така че независимо дали този Ден на влюбените е за вас, за вашия любим човек или просто за игра, ние имаме по нещо за всяко настроение." А ако огнените кадри, в които Риана представя моделите, не са достатъчни да ви убедят в правотата на това твърдение, не знаем какво друго би могло да го направи.

Фотография: Dennis Leupold / Savage X Fenty

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA