Гръндж блясък и много цветове от Dsquared2 есен/зима 2021

Честно казано, ще сме повече от щастливи, ако зимният сезон наистина изглежда така.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 февруари 2021

"Честно казано, малко е скучно да правиш такива проекти", споделя креативното дуо зад Dsquared2 в лицето на Дан и Дийн Кейтън. 

Годината, променила света, наложи радикална посока за модната индустрия, затова братята не се интересуват от "остроумната" и "изкривена" сюжетна линия и залагат на онова, което правят най-добре - цветна, креативна модна феерия.

"Не знам, различно е. Просто вършиш работата си и се прибираш вкъщи, без да получаваш част от наградата. Няма шум, няма енергия, всичко е плоско", разказват още те. И докато миналата година двамата залагат на умората от цялата ситуация, този път решават да се завърнат към автентичността си. "Ние сме малко шумни, малко цветни и малко разхвърляни."

Типичният гардероб на Dsquared2 за есенно-зимния сезон разпръсква блясък с гръндж елементи, деструктурирани модели и дух от началото на 90-те, който е повече от ясно изразен в дългите палта, карираните ризи и обемните якета.

"Когато правите шоу, искате да хвърлите повече върху него, да го направите безобразно скъпо. Не и когато снимаш вкъщи", казват братята, чието виждане за бъдещето към момента е прагматично, устойчиво, но и все така носещо кръвта във вените на бранда. И изглежда наистина добре, ако питате нас.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA