Дизайнерският калибър в стилната есен на Hermes

Надеж Ванхи-Сибулски отново залага на стилната елегантност, която всички последователи на бранда просто обожават.

"Важно беше да запазим живото изживяване, да имаме специфичния адреналин на шоуто", споделя Надеж Ванхи-Сибулски при представянето на новата си колекция за Hermès.

Имайки предвид днешния ход на събитията, нейният амбициозен план е да се противопостави на света, защото "е важно да живеем отново. Посланието ми e към уверената жена, която разбира от устойчивост."

Предизвикателствата на пандемията обаче не са успели да я уплашат, даже напротив. "В началото беше доста шокиращо, защото винаги работя с другите, взаимодействаме си и рядко съм у дома. Този път седнах на бюрото си и се запитах как мога да преоткрия това, което вече знам. Всъщност беше много продуктивно", разкрива тя.

Финалният вариант е обръщане на нова страница, в която е прекрасно отличен нейният ловко калибриран дизайнерски прочит на лукса. Перфектно скроен тъмен деним, кафяв велур, бежово палто и обемни колани - основните акценти за следващата есен. 

Елегантността винаги е била неразделна част от личния живот на всички последователи на Hermès, където и по света да се намират. И сега ще бъде така.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA