Michael Kors разходи есента из Таймс Скуеър

Бела Хадид, Ашли Греъм, Ирина Шейк и Наоми Кембъл са звездите в есенно-зимното нетрадиционно ревю на дизайнера.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 април 2021

Когато светът спря в началото на миналата година, всички започнаха да търсят различни варианти за изразяване на креативността си. В това число влязоха и големите дизайнерски брандове, които трябваше да се откажат от ревютата в традиционния моден календар и да подходят различно при представянето на новите си модели.

Това направи и Michael Kors, който неотдавна сподели, че "не можем винаги да правим нещата по начина, по който сме ги правили в миналото... Не можеш да гледаш само през рамото си, трябва да мислиш какво следва, в момента сме забавили темпото и мисля, че е важно да го направим".

"Пролет/лято и есен/зима - това са двата актуални сезона, какво обаче е pre-fall? Защо объркваме клиента и пресата с нов сезон, когато те дори не са погълнали този, току-що е пристигнал в магазините? Няма смисъл за мен", коментира още дизайнерът, представил новите си есенно-зимни модели из улиците на Таймс Скуеър вчера вечер.

Доминиращите цветови нюанси в неговите стилни перспективи са бяло, сиво, червено и черно, а основните материи - бляскави, по тялото и удължаващи силуета. Бела Хадид, Ирина Шейк, Ашли Греъм и Наоми Кембъл разходиха дългите си крака в Голямата ябълка, а всички модели от колекцията може да откриете в галерията по-горе.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA