3, 2, 1... Margot Des Alyses

Звездата от новата ни дигитална корица помага да посрещнем топлото време в стил Бриджит Бардо.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 април 2021

Бански DOLCE & GABBANA

Рокля SAINT LAURENT, шапка MAX & CO.

Топ и шорти BALMAIN

Гащеризон ISABEL MARANT

Рокля JACQUEMUS

Тениска SAINT LAURENT

• Модел & креативен директор: Margot Des Alysés • Фотография: Andrea Varani • Коса: Mirko Battipaglia • Грим: Simona Rossello • Асистент фотография: Alessandro Pardo

Margot Des Alysés споделя времето си между Милано и Париж, изявявайки се като креативен директор и модел.

Още в ранна детска възраст звездата от новата ни дигитална корица открива страстта си към изкуството, книгите и поезията, която пък довежда до интереса ѝ към фотографията. "Винаги съм бил креативна. Като дете рисувах върху всичко. Другите деца смятаха, че е загуба на време, но не и аз. Исках да свиря на пиано и да пиша романи, стихове и песни. Мисля, че реших да прегърна фотографията, защото това беше начин да пътувам и да се срещам с други творчески личности", споделя самата тя, подчертавайки, че началото не е било никак лесно.

Сега обаче индустрията е отворена към различни типове красота. "Имам известна прилика с Бриджит Бардо и мога да кажа, че заради това съм получавала много ангажименти. Разбира се, искам да бъда себе си. Имам свое отношение към света. Мисля, че изчаках своя момент и той най-накрая дойде", споделя още Марго, която демонстрира част от най-горещите тенденции за новия сезон в галерията по-горе.

Да, със сигурност можем да кажем, че нейният момент е тук. Сега. И във всеки един миг занапред.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA