И този път Armani Prive ни кани на бляскав парад

Есенно-зимната висша модна колекция на италианската модна къща е отражение на всичко, което ни липсваше миналата година.

Падане, което изисква няколко шева и престой в болница, променя перспективата на Джорджо Армани и новата висша модна колекция на Armani Privé носи семплото желание за блясък.

Верен на своите разбирания за стилния свят, самият дизайнер споделя: "Не се чувствам по-емоционален след пандемията, но искам сега работата ми да показва емоциите по по-ясен начин. Мисля, че през този период открихме нещо мощно, обоготяващо, енергизиращо." Точно това е и линията.

Италианският бранд ни показва големи количества жива копринена органза, прозрачни тъкани, блестящи флорални бродерии, воднисти пайети и толкова свежа палитра от цветове, че крайният резултат е едновременно впечатляващ и главозамайващ.

"Щастлив съм, че ще представим това пред публика на живо, защото смятам, че всички невъзможни и плаващи форми трябва да се видят в реална среда и на движещо се тяло, за да бъдат оценени напълно", разкрива още Джорджо.

Завръщането към haute couture котешките пътеки не е "затваряне на очите". Всъщност е точно обратното. За него висшата мода е образ на постоянство в индустрията. "Безвремието е централна идея във всичките ми колекции. Нито едно облекло не трябва да се изчерпва за сезон."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA