Moschino ни заведе на толкова Moschino обяд

На пролетно-лятната колекция на марката ѝ тръгна по вода още с първите минути на New York Fashion Week.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 септември 2021

Крещяща тема, силен спектакъл и толкова супермодели, че да се объркаме при броенето - това сме виждали във всяка колекция на Джеръми Скот за Moschino досега, това виждаме и в пролетно-лятното ревю на марката за 2022 г.

"Ladies who lunch" е основното вдъхновение зад моделите, които креативният директор представи по време на Нюйоркската седмица на модата въпреки бурния дъжд.

По подиума видяхме страшно много бледи нюанси на синьо и лилаво, няколко забележителни попадения в неоново зелено, принтове с птици, агнета и мотиви, които бихме предположили, че са подходящи за декорация на детска стая, но не и на high fashion попадения.

Ватираните детайли, оформените ръбове и сатенените акценти се вписват идеално в носталгията по 50-те години, а ретро прическите, вдъхновени от Кенеди, със сигурност връщат назад във времето.

Сутиените, шортите и сетовете без презрамки внесоха типичния за творчеството на Скот сексапил, а финалът... Достатъчно е да кажем, че Тейлър Хил разходи детски мобилен телефон, а Джиджи Хадид, за която това е голямото завръщане, се появи с бебешка бутилка в ръка. Колко подходящо! И колко Moschino!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA