Още страхотни (и топли) подаръци за Свети Валентин

Tommy Hilfiger представя специална селекция, с която да изразим любовта си и да подарим нежна прегръдка чак до следващия 14-и февруари.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 февруари 2022

Отново е това време от годината, в което искаме да изразим чувствата си пред любимия човек, но бързо осъзнаваме, че правилният подарък е толкова труден за намиране! Приятелите ни от Tommy Hilfiger идват на помощ със специална селекция от подаръци, демонстриращи загриженост и любов през всеки от дните до следващия Свети Валентин. Наистина.

57

57

Знаем отлично, че последните две години преминаха под знака на практичното и удобно облекло. Много хора продължават да работят от вкъщи, а това означава удобни и практични дрехи, които изглеждат добре на камера. Нищо не казва по-ясно стил и комфорт в едно от плетен суитчър. Топъл и уютен, той е перфектният подарък, когато искате да подарите на любимия човек топлината на своята прегръдка.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ИДЕИ ЗА СТРАХОТЕН МАНИКЮР НА СВЕТИ ВАЛЕНТИН

57

57

Каквото и да е в листа с желанията на любимия човек, ще го намерите в магазините на Tommy Hilfiger. Материите и кожите, използвани за производството на аксесоарите, са с проследим произходи и създадени съобразно високите стандарти на марката за грижа към природата. Така не просто подарявате красота на любимия човек, но и бъдеще на планетата.

57

Перфектният подарък можете да намерите в магазините на Tommy Hilfiger в Paradise Center, Serdika Center и The Mall. От днес до Св. Валентин всеки втори закупен продукт ви носи и приятна изненада.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA