Само IT момичетата имат място в клуба на Versace

Донатела Версаче отново ни накара да гледаме втренчено към котешката пътека. Отново.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 27 февруари 2022

За разлика от миналогодишната есенно-зимна колекция на Versace, тази за 2022-ра е пълна с ярки нюанси и бляскави модели, които съблазнявят, но същевременно предизвикат да мечтаем за свят без проблеми и пандемия.

С диско бийт и яркочервени подове, Донатела Версаче покани всички свои гости на Седмицата на модата в Милано, където ревюто започна с монохроматични визии в черно, а след това продължи към изненадващите ключови цветове за следващия сезон - червеното и лилавото.  

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКИ ГОРЕЩИ МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ НА 2022

Макар и клубно, шоуто е леко футуристично, а вдъхновението за него идва от моделите в началото на 90-те, когато денимът с ниска талия, топовете с мъниста и цветните слънчеви очила са издигнати на пиедестал.

Колекцията предлага много блейзъри от туид, латексови панталони и перлени акценти, разходени по подиума от IT момичетата на индустрията - любимите на марката Джиджи и Бела Хадид, заедно с Емили Ратайковски, Прешъс Лий и Адут Акеш.

Разбира се, видяхме златни колани, вериги, гигантски обици, емблематичния за Versace ток с платформа, както и няколко oversize силуета. С други думи, Донатела did it again. Повече от страхотно!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA