ВСИЧКИ горещи модни тенденции на 2022

Големият ни стайлинг гид е на ваше разположение. Останалото зависи изцяло от вас.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 януари 2022

SWIPE И ДА ЗАПОЧВАМЕ. →

БЛЯСЪКЪТ ИМА ЗНАЧЕНИЕ

Парти максимата на 2022 г. категорично е решена в блясък. Ще го видим по топове, гащеризони, панталони и дори спортни сутиени. Блясъкът буквално ще бъде навсякъде. О, йе!

ЧАК ДО КОЛЯНОТО

Последните няколко години Риана направи сериозни опити да наложи този модел и ето че той най-накрая намери място в списъка с горещи тенденции. Факт, не са обувки, които ще може да носите в офиса, но пък на секси трета среща...

ДЪЪЪЪЪЪЪЛГИ КОЛИЕТА

Толкова дълги, колкото можете да си представите, че и повече. В крайна сметка, дори да облечете изчистено черно поло, масивното колие отгоре ще го накара да изглежда двойно по-стилно, отколкото всъщност е.

ПРЪСТЕН НА ПАЛЕЦА И НА ВСЕКИ ДРУГ ПРЪСТ

Тази година гривните отстъпват място на пръстените като най-предпочитания аксесоар. Сигурни сме, че досега не сте избирали модел за палеца си, но ако смятате да слушате последните повели на индустрията, време е. И след като сте започнали...

ОБУВКИ, С КОИТО СЕ ХОДИ ТРУДНО

Буквално. Огромните и дебели платформи, придружени от също толкова огромен, но не дебел ток, са другата must тенденция за следващите 12 месеца. Внимание: изисква се стаж! Не е за новобранци.

ЗАБРАВЕТЕ ЗА ЧЕРНОТО

Или поне в първите месеци от годината, когато ще видите всичките си любими инфлуенсъри и знаменитости с цветни чанти. Може да бъде ярък нюанс на синьо, жълто или зелено или крещящ принт. Никой няма да ви съди.

АКО ЩЕ ИМА ГРИВНИ, НЕКА ДА СА МНОГО

Точно така. Даже е препоръчително да съчетавате различни модели, които иначе едва ли бихте носили заедно. Разбирайте: грънч гривна, комбинирана със сребърна такава и метален модел с висулки.

КОД: ПЕРЛА

Въпреки че често ги приемаме като знак за отдавна отминало време и по-скоро не бихме ги сложили някъде по себе си, истината е, че нежните и сравнително стандартни откъм размер перли, тази година ще са голям хит.

КЪСО ЯКЕ? НЕ! ДЪЛГО ЯКЕ? ДА!

Още в края на 2021-ва стигнахме до заключението, че тази зима категорично ще се обличаме в дълги и леко oversize якета. Черното и бялото са страхотни, но това зелено не е ли просто магично?

КЪСАТА ПОЛА СЕ ЗАВРЪЩА

И за ваше щастие или нещастие, ще бъде по-къса, отколкото сме я виждали в последните четири години. Формите ѝ също може да изглеждат нестандартно, но пък сторитата ви в Instagram ще са пожар.

ВРЕМЕ ЗА ВАКАНЦИЯ

Вероятно най-близката такава в календара ви е след около пет месеца и силно се надявате всичко да бъде наред. Само че принтовете с листа и палми могат да пренесат и най-тропическата обстановка в студената реалност.

СКРИЙТЕ СЕ ПОД ШАПКА С КОЗИРКА

Признавам, че шапките са аксесоар, с който лично аз имам проблем още от детските си години, но това е съвършеният total look за случаите, когато разполагате с горе-долу -5 минути, преди да излезете навън. Колкото по-спортни, толкова по-добре.

ОЩЕ ПОВЕЧЕ КОЖА

Разбираме, че зимните месеци предполагат точно обратното, но с първите по-топли дни се възползвайте от този тренд, демонстриращ едновременно убийствена увереност и убийствен сексапил. Покажете кожа, ваш е изборът откъде ще започнете.

ПРОМЯНА И ПРИ ДЕНИМА

Вечната тенденция е вечна с причина, но през следващите 12 месеца на почит ще бъдат тъмните вариации на денима. Особено горещи в комбинация със също толкова тъмен и къс пуловер.

ЕЛЕКТРИКОВИ НЮАНСИ, МОЛЯ

Ако досега сте приемали лавандулата и фуксията като най-ярките възможни цветове, то 2022 г. ще ви покаже, че сте в тотална грешка. По подиума вече видяхме страхотни интерпретации на оранжевото, червеното и лилавото.

Няма как да пуснем януари, преди да сме обърнали поглед към всички горещи модни тенденции, които следващите месеци ще ни сервират на сребърен поднос.

Големият стайлинг guide на GRAZIA е в галерията по-горе. Точно там ще откриете 15-те тренда, които категорично обещават да оцветят, разпалят и провокират въображението ни през 2022 г.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МОДНИТЕ ТЕНДЕНЦИИ, ЗА КОИТО ДА ЗАБРАВИТЕ ПРЕЗ 2022

Загатваме, че има промяна при денима, ярките цветове вече не се приемат за достатъчно ярки, а маратонките ще са логичен, но не и съобразен с последните повели на индустрията, избор.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA