Saint Laurent знае, че сдържаността може да е секси

Отново в непосредствена близост до Айфеловата кула. Отново колекция, която изненадва до краен предел.

Откакто Антъни Вакарело е начело на Saint Laurent, почти всяка ready-to-wear колекция на бранда е полята обилно със сексапил. Сещате се, ниски и дълбоки деколтета, мини дължини, фини провокативни елементи, латекс, голи кръстове.

Всичко това липсва в новата есенно-зимна перспектива на луксозната модна къща, която се насочва към по-практичната и сравнително скромна естетика.

Вакарело залага предимно на черното, но отново съобразява силуетите с тялото и предпочита материи и кройки, иначе традиционни за мъжкия гардероб. Въпреки че не го усетихме в огромното количество гривни, смелите обици и дългите вечерни рокли.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 58 STREET STYLE МОМЕНТА ОТ СЕДМИЦАТА НА МОДАТА В МИЛАНО

Останал впечатлен от любовта на мосю Лоран към Ар Деко, стилът "по същество повлиява на шоуто, но и на цялото очертание в моделите", коментират членове на креативния екип. "Приглушената матова палитра загатва за момент на размисъл и доказва, че сдържаността не трябва да минава без радост."

Докато повечето дизайнери решиха да определят последните месеци на годината като категорично парти такива, Saint Laurent се насочи към другата гледна точка и ни показа, че простотата, изтънчеността и рационалното мислене също могат да са секси.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA