Тези 4 тенденции при чантите скоро ще бъдат навсякъде

Пригответе се да освободите въображението си.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 26 януари 2023

Може ли една чанта да преобрази целия тоалет? Дизайнерите са категорични - ДА.

Разбира се, ние също сме съгласни, защото знаем, че има някаква специална сила в тях, която може да направи дори най-неатрактивният суитчър особено привлекателен.

Тази пролет тенденциите могат да се разделят на два основни лагера - минимилазъм и антиминимализъм. Моля, продължете надолу, за да разберете какво имаме предвид.

ЧАНТА

МИСЛЕТЕ ИЗВЪН РАМКИТЕ

Помислете извън обичайните граници, когато става въпрос за елегантни чанти. Марките избират екстравагантни текстури и странни силуети.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 7 ТИПА ЧАНТИ, КОИТО ВСЯКА ЖЕНА ТРЯБВА ДА ИМА В ГАРДЕРОБА СИ

ЧАНТА

МИНИМАЛИЗЪМ

Както при ноктите, така и в модния свят, минимализмът е на почит. Квадратните предложения се оказаха повече от разпознаваеми - в цветове като злато, хром, черен лак и всички останали нюанси на метала.

Интересно е, че дръжките могат да бъдат направени от бамбук или друг материал, който автоматично се превръща в акцент.

ЛУКСОЗЕН ПАЗАР

Независимо дали обичате реалното пазаруване или го осъществявате веднъж в годината, защото поръчката от някой сайт се е объркала, това е вашето решение.

Едрата плетка е забележима и изглежда страхотно.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: DOJA CAT ОТНОВО ПРЕДИЗВИКА ФУРОР С ВИЗИЯТА СИ

БЛЯСЪК

Разбира се, че "най-сладкото" е за накрая. #Nightluxe запали TikTok, а сега холивудският блясък получава нужното внимание. Независимо как сте облечени, имате ли такава чанта, може да се появите на всяко събитие. Добре де, на почти всяко.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA