Всички ще носят рози това лято

И вие може да се впишете в новата тенденция.

Ася Иванова
Ася Иванова 23 април 2023

Фотография: Profimedia

Едва ли ще изненадаме някого, но цветята отново властват в гардероба този сезон.

Актуални са розите, и то в 3D вариант. Да, точно онези рози, които Кари Брадшоу обича да носи в целия си блясък в "Сексът и градът" през 2000 г. Но всично ново е добре забравено старо, нали така? И розите не правят изключение.

рози

Първият знак, че триизмерните украшения са се върнали? Подиумите за пролет/лято 2023 г., където марки като Acne Studios, Dries Van Noten и Rochas се впуснаха в цветната вълна, демонстрирайки рози върху карирани топове, прозрачни рокли на цветя и раирани копчета. Тази тенденция бе забелязана и като предпочитан мотив от редица звезди като Хари Стайлс, Зендея, Дженифър Лопес, Хейли Бийбър. 

хейли

рози

Ако и вие искате да заложите на така актуалния акцент, то може да го носите практически навсякъде. 3D цветята юе привнесат допълнителен шик, ако бъдат поставени върху ревера на един блейзър. Или пък върху дамската ви чанта в същия нюанс. Ето още един подход към лятната тенденция: Опитайте топ с открояваща се роза, подобно на това, което Хейли Бийбър носи. Комбинирайте с дънки за по-лежерен стил.

Ако искате да сте още по-отличаващи се и женствени, бъдете смели и заложете на горнище не с една, а три рози. Лесно можете да смекчите тоалета с панталон с разкроен силует и черен колан.

рози

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA