Нещата, които всяка жена на 30 трябва да притежава

Стилът и класата вече трябва да са ваш верен спътник.

Ася Иванова
Ася Иванова 16 август 2023

Фотография: Profimedia

Някога питали ли ли сте се кои са нещата, които една жена трябва да притежава на 30 години?

Ако имате време до 30-те, ще ви се стори, че може да минете и без тези неща, ако вече сте на 30 и малко отгоре, вероятно ще установите, че имате всичко. Вижте кои са елементите от гардероба и козметичната чантичка, с които всяка модерна жена трябва да се е сдобила до 30 години:

1. Удобни обувки с ток. Навлезете ли в 30-те ще ви се иска да инвестирате в качествени, луксозни обувки, които ще ви носят навсякъде, от работа до коктейли след нея. Класическите обувки на ток може да съчетаете с всичко, а и ще ги имате дълго.

Стилна жена

2. Бижу, което сте си купили сами. Красивото бижу, което са ви подарили, е супер, но нищо не може да се сравни с удоволствието от това, което сами сте си купили заради повишение, бонус или нова работа. 

3. Перфектният нюанс червило за вашата кожа. До този момент вероятно сте пробвали всичко, което се е появило на козметичния пазар и сте открили идеалният нюанс, който мигновено озарява лицето ви. Това не значи, че трябва да спрете да пробвате нови цветове.

4. Разкошна черна рокля. Всяка жена, без значение от типа тяло, си има перфектната малка черна рокля, която я кара да се чувства невероятно. Щом откриете тази рокля, която ще ви пасне като ръкавица, не се колебайте да си я носите често. 

5. Елегантна дамска чанта. Ок, знаем колко са удобни чантите тип пазарски, в които пъхате всичко, което ви се иска да имате подръка, но с времето ще осъзнаете, че обстоятелствата изискват да имате и елегантната чанта, която приляга на зряла жена с кариера.

Стилна жена

6. Модерен костюм с панталон. Това е част от гардероба, която може би сте пренебрегвали досега. Официалният костюм може би не е най-вълнуващият тоалет, но се нуждаете от него - интервю за работа, делова среща, винаги ще изглеждате елегантни и впечатляващи.

7. Черен дантелен сутиен. Удобен е и ви стои страхотно. През 20-те си години си купувате бельо, за да впечатлите момчетата в живота ви, през 30-те го правите за себе си. Хубаво е да знаете как да си изберете наистина удобен сутиен. 

8. Бяла риза. Стилните жени знаят, че една бяла риза с копчета ще направи всичко, от полите до дънките, да изглежда изискано и ефектно. С времето разбирате, че трябва да имате поне една такава риза в гардероба си. 

9. Класически часовник. Часовникът е онзи аксесоар, който носите всеки ден, така че инвестицията в класическият такъв е нещо, което ще ви се отплати щедро.

Стилна жена

10. Дълга вечерна рокля. Винаги е добре да имате в гардероба си убийствена дълга вечерна рокля, която ще ви спаси и за сватби, и за гала вечери. Забравете, че трябва да бъде нещо грандиозно, купете си рокля, която ще харесвате самите вие. 

11. Стилен и комфортен куфар. Време е да се отървете от раздърпания розов куфар, който имате от училищните години, и да го замените със стилен куфар, който ще допълва визията ви по време на командировки.

12. Вашият аромат. Страхотният личен стил сякаш никога не е завършен, ако не сте открили вашият парфюм, чиито аромат остава след вас и напомня на хората за вас всеки път, когато го подушат.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA