Кайли Дженър и ерата на mom jeans

Риалити звездата заложи на нов стил, за радост на феновете й.

Ася Иванова
Ася Иванова 22 август 2023

Сигурни сме, че вече сте се убедили в удобството на т.нар. mom jeans (или иначе казано, дънките на мама), на които залага почти всяка току-що родила мама. Ето, че почитател на този тип панталон се оказва и Кайли Дженър.

Риалити звездата успя да изненада феновете си, като замени своя характерен секси стил с нещо по-сдържано. Тя заложи на чифт широки дънки, свободна бяла блуза с рязана дантела и равни обувки. И дори с този семпъл outfit доказа, че може да предизвика одобрението на почитателите си. 

Кайли Дженър

А какво да кажем за грима? Кайли бе избрала приглушена визия, със свободна вълниста коса и едва забележим грим с нежен розов руж и nude червило. "Тя изглежда толкова сладка! Без грим и типичното облекло – тя всъщност изглежда толкова млада и наистина красива и очарователна!" сподели един от нейните последователи в Instagram. "Това е Кайли. Най-накрая изглежда като нормално момиче и мисля, че е изключително красива," категоричен е друг.

Кайли Дженър

През последните месеци основателката на Kylie Cosmetics не само демонстрира своя минималистичен гардероб, но също така залага повече на естествената си красота, което само може да буди възхищение у нас и  всичките й почитатели. А вие какво мислите за новия й стил?

Кайли Дженър

Кайли Дженър

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA