Глория Петкова и Мирела Илиева предизвикват да се влюбите в H&M Studio A/W 23

Няма да е никак трудно, защото този път правилата са различни.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 25 септември 2023

Фотография: Слав & Хубен
Грим: Марина Младенова

Замислете се. Мракът предизвиква различни усещания. Страх. Ужас. Вълнение. Любопитство. Нетърпение. Съществува и в различни измерения. Филмите на ужасите. Романите на Стивън Кинг. Улиците на града късно вечер.

Екипът на H&M използва първите две при проектирането на тазгодишната есенно-зимна Studio колекция, а ние избрахме третата гледна точка, за да я поставим в действие.

Заставайки пред обектива на Слав & Хубен, Глория Петкова и Мирела Илиева показаха, че дрехите и аксесоарите, създадени с отношение, отиват най-много с отношението към света. Сещате се, в случай че не ви е безразлично за кожената пола тип молив и рокерското яке, огромното пухкаво палто, плисираната рокля с графичен принт или може би обсипания с камъни деним. Когато сте наясно, че в секундата, в която ги сложите, земята под високите ботуши вече е ваша.

H&M Studio A/W 23 поставя акцент върху структурираните връхни дрехи и полираните аксесоари. Цветовете и кройките са колкото класически, толкова и склонни да обръщат погледи. Сравнението не е случайно. Роклята от кадифе с яка, лилавият полупрозрачен топ и дългото вълнено палто - също.

H&M Studio A/W 23

Дръзкото отношение е включено в пакета. Няма проблем да сложите пуканки в архивната подплатена чанта, която този сезон е в черно. Няма проблем и да ги извадите от нея с дългите кожени ръкавици. Няма правила.

Творческият съветник на H&M описва актуалните Studio модели като "нашето най-модно предложение". Голяма част от тях продължват ангажимента на любимия бранд за по-устойчиви практики, тъй като са изработени от издръжливи, висококачествени материали като рециклиран полиестер и Tencel.

Обещанието есента да бъде решителна и съвършена е изпълнено. Ако сте креативни и смели в решенията си като Глория. Ако се движите с безпогрешна лекота пред камерата като Мирела. Ако искате да се заявите, без да се налага да забравите за покупката си след няколко месеца, когато нова вариация на розовото превземе пазара.

Колекцията is designed to thrill. Вие преценете дали става дума за хубавия ужас, който върви ръка за ръка с добрия хорър филм, или за искрено вълнение от отварянето на гардероба.

Очаквайте H&M Studio A/W 23 на 28 септември, ексклузивно на hm.com.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA