Calvin Klein посреща есента с увереност

И предизвиква да направим същото, ако искаме да се чувстваме секси.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 20 октомври 2023

Фотография: Calvin Klein

Няма две мнения по въпроса, колекциите на Calvin Klein винаги са буквално олицетворение на характерния за марката минималистичен, модерен и чувствен стил.

90-арската перспектива стреля право в целта и случващото се този сезон не е изключение - предложенията са подходящи за всеки гардероб, за всяко настроение, за всеки начин на живот. Класическите силуети се завръщат, но хванати за ръка с нови материи и кройки, обещавайки да направят светлите часове от денонощието възможно най-леки.

Кампанията, в която се включват Алекса Деми, Кид Къди, Кендал Дженър и JENNIE от Blackpink, играе изкусно с аспектите, заложени в ДНК-то на Calvin Klein. Фокусът? Поставен е върху увереността. Върху начина, по който се движим, мислим, говорим, целуваме, работим, съществуваме.

Calvin Klein

Връхните дрехи на бранда продължават да са въплъщение на първокласното майсторство - изработени от най-качествените материали, във възможно най-практичните силуети. Няма значение дали ще заложим на деним с шерпа яка или на така актуалната капитонирана текстура. Хибридът между риза и яке също се завръща с пълна сила. Обожаваме този модел в черно!.

Calvin Klein

Дънките пък са вдъхновени от края на миналия век, но случени със значително по-модерни кройки. Bootcut джинсите умело съчетават ретро привкуса и съвременните трендове. Relaxed силуетът обещава свобода при движението, а иначе противоречивата висока талия никога не е била по-удобна. Ако следваме видяното на подиума, тепърва ще слагаме деним върху деним. Calvin Klein предлага перфектната основа.

Не го казваме за първи и със сигурност няма да е за последен път, но новата колекция на американския моден пионер включва универсални модели, които не само са лесни за съчетаване, но и които ще искаме да носим непрекъснато. Все тая дали на романтична среща, или просто вкъщи на дивана. Стига да има увереност, the rest is history.

Колекция есен 2023 на Calvin Klein е налична в магазините на марката в Paradise Center и Serdika Center.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA