Astratex с награда "Звезда на онлайн търговията"

Модният бранд спечели журито за най-добра практика и най-качествени статии.

Ася Иванова
Ася Иванова 27 октомври 2023

Фотография: PR

Повече от 23 години електронният магазин на Astratex специализира в сферата на бельото и банските костюми. Затова и заслужено спечели награда "Звезда на онлайн търговията” в категория "Лайфстайл".

Отличията се раздават за втори път, а модния бранд участва за първи. Церемонията се проведе на 5 октомври в Тех Парк София, а наградата прие Ивелина Димитрова, регионален мениджър на Astratex за България. "Вярвам, че ще продължаваме да радваме българските си клиенти с качествени продукти и обслужване", сподели Димитрова и благодари на оценяващото жури и организаторите.

astratex

В деня на наградите преди церемонията се проведе E-commerce конференция, на която имаше различни лекции относно онлайн търговия ("Маркетинга и дизайна на онлайн магазина"; "SEO и Техническата част на онлайн магазина"; "Правните аспекти и клиентско обслужване на онлайн магазина"). Лектори бяха участниците в журито, което оценяваше онлайн магазините във всяка категория. В лекцията "Маркетинга и дизайна на онлайн магазина", Astratex.bg бе даден като пример за най-добра практика в онлайн търговията, както и бе похвален за качествените статии и полезната информация, които публикуват.

astratex

На церемонията Димитрова се появи с бански костюм на Astratex, модеl Hawaii и сако отгоре, като показа нагледно как продуктите им могат да станат част от ежедневния аутфит. "Мисията на Astratex е да накара всяка жена да се чувства удобно и уверено с красиво и перфектно пасващо бельо във всяка житейска роля, затова и слоганът на бранда ни е "За всички мои лица". При нас ще откриете както качествени модели на световни марки, така и такива, проектирани от специалистите по бельо, бански и облекло на Astratex. Благодарение на богатия асортимент от размери и кройки, ние можем да облечем всяка извивка", казват от модния бранд.

astratex

Останалите победители на първия строго профилиран конкурс за онлайн търговци в България тази година бяха:

Книги, учебни помагала и офис консумативи – Melly Jolly
Маркетплейс и мулти-бранд – Ozone.bg
Мебели, дом, градина и ремонт – MEBELI.BG
Хранителни продукти и напитки – Cafemag
Ръчно изработени продукти – Аtelie.bg
Лична грижа – Parfium.bg
Детски стоки – UWear
Спорт, отдих и хоби – SportDepot
Електроника – Flip
Стартиращ онлайн магазин на 2023 г. – Oh!Good
Проведена социална кампания 2023 г. – Цвете в епруветка
Любим магазин на публиката 2023 г. – SkyOptic

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA