Тя е на 44, а изглежда на 30. Тайните за красота на Чарлийз Терон

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 09 август 2019

Чарлийз Терон от години е начело в класациите за най-красиви жени на планетата. Трудно е да се повярва, но тази година актрисата навърши 44 години - разкриваме ви каква е тайната на нейната младост и красота.

Според Чарлийз, тя рядко си слага ярък грим, като се ограничава до молива за вежди и извиването мигли. „До 15-годишна възраст не знаех какво представляват щипките за извиване на мигли", споделя актрисата. - Сега не излизам от вкъщи, без да си извия миглите. Щипките дават невероятен ефект - като фейслифт, само че без операция."

Любимата спирала за мигли на актрисата е Dior Show. „Тя боядисва миглите си без да оставя по тях бучки и ги извива перфектно", казва Терон. За гъсти коса и вежди Чарлийз използва рициново масло.

По думите на актрисата, тя не може без парфюм. „Всяка сутрин, преди да изляза от къщи, си слагам парфюм. За мен това е късче лукс”, казва Терон. „Дори да съм по спортни панталони и кецове, парфюмът ме кара да се чувствам специална.”

Чарлийз става рано, за да заведе децата си на училище – денят ù започва в 5:45. „Когато се събудя, измивам лицето си и нанасям слънцезащитен крем. Харесвам La Roche-Posay”, споделя актрисата.

Що се отнася до нощната грижа, Чарлийз използва серум, крем за околоочния конутур и хидратиращ крем. Сред любимите на актрисата са емулсията за сияйна кожа La Prairie, серумът Mila Moursi и хидратиращият крем La Mer.

Редовните тренировки и здравословната диета помагат за поддържане на форма на Чарлийз. Актрисата обожава пилатес, а ежедневната ù диета включва пресни зеленчуци и плодове.

Чарлийз Терон

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA