Дързост и красота: Beauty тенденциите на новата година

Убедихме се с трендовете при интериорния дизайн, но предстои да го направим и в красивия аспект на нещата. 2020 ще бъде по-цветна, по-свежа и по-дръзка от всякога!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 декември 2019

Блясък! Новата година ще донесе блясък в косата, блясък в маникюра и най-вече, блясък в грима. Не се притеснявайте да експериментирате с различни цветове и текстури, защото през 2020-а бляскавият грим далеч няма да се свързва само с отбелязването на специални поводи. 

485

Боб! Вълната от 90-те години се завръща с пълна сила. В последно време доста звезди, любими на широката аудитория, предприеха тази доста крайна стъпка по отношение на косата си и се появиха с прическа боб. Линда Еванджелиста и Кая Гербер са само част от примерите, които бихме могли да дадем и да ви посъветваме, че макар това да е голяма промяна, със сигурност ще виждаме все повече такива прически през следващите 12 месеца.

116

Color blocking! Никога не е имало по-добро време да се разруши правилото „устни или очи", а именно това да се предпочете едно от двете като акцент във визията. Ако изобщо разчитате на това правило, вероятно не сте сред хората, които експериментират често, като използват ярки цветове едновременно като сенки и червило. 2020 е страхотен повод да бъдете дръзки ... и красиви.

0

Плитките! Във всички цветове, форми, размери и детайли, които можете да си представите. Не малко звезди дефилираха на червените килими на различни събития с плитки и успяха да впечатлят и най-отявлените модни критици, така че определено си заслужава да ги пробвате през новата година.

256

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA