Шей Мичъл, холивудските стандарти и истинското усещане за красота и увереност

"Ако има нещо, което бих променила относно холивудските стандарти, е това, че жените трябва да са перфектни."

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 февруари 2020

"Мисля, че всички beauty правила са истина. Сънят, това да свалиш грима си преди лягане, пиенето на много вода. Тези неща наистина дават отражение върху нас"

Съмняваме се, че съществува тенденция, която Шей Мичъл да не може да превземе и постави на гребена на вълната. Актрисата от "Малки сладки лъжкини" е истинско модно вдъхновение във всеки един момент, а ако съдим по нейните Instagram последователи, още 27 милиона човека мислят така. Имайки предвид този факт, няма как да не се запитаме каква е козметичната рутина на красавицата и какво е всичко онова, което я кара да се чувства и изглежда добре.

"Мисля, че всички beauty правила са истина. Сънят, това да свалиш грима си преди лягане, пиенето на много вода. Тези неща наистина дават отражение върху нас", споделя Мичъл в свое интервю. "Ключът към успеха е рутината. Измивайте лицето си, гримът трябва да изчезва всяка вечер, ексфолирайте тялото си веднъж седмично и не пропускайте слънцезащитата", допълва още тя, разкривайки, че ако има нещо, което би искала да остави в миналото по отношение на своя стил, е времето, в което е била с руса коса. "Блондинският период увреди косата ми. В гимназията е нормално да искаш да изглеждаш като всички момичета, които виждаме по филмите - с руса коса и сини очи."

"Хубаво е да виждаме нещата, които ни различават от другите"

Когато става дума за ноктите, красавицата не крие, че обича ярките цветове и нюансите, които ѝ носят спомен и усещане за лято. Сред любимите занимания на Лъжкинята е боксът, който не пропуска да практикува в свободното си време. "Ако има нещо, което бих променила относно холивудските стандарти, е това, че жените трябва да са перфектни. Всички филтри, които използваме в социалните мрежи карат хората да се притесняват за външния си вид в реалния живот. Хубаво е да виждаме нещата, които ни различават от другите." Според Шей е важно всеки да бъде себе си, защото индивидуалността заслужава отпразнуване!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA