Адриана Лима изглежда перфектно, можете и вие

Бившият ангел на Victoria's Secret споделя всичко, което я кара да изглежда като... ами, ангел на Victoria's Secret.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 23 февруари 2020

"Вярвайте в това, което сте. Модата не е само красота, а и отношение. Бъдете силни и уверени" - изречение, което най-вероятно ви звучи като всеки втори пост в социалните мрежи. Този обаче бихте могли да откриете в някой от акаунтите на Адриана Лима. Може да не звучи изключително поетично, даже напротив, но има своята добавена стойност, защото идва от жената, успяла да спечели немалко пари, благодарение на своята увереност и красота. Точно поради тази причина бързаме да споделим с вас четирите трика, които бразилската красавица използва редовно в ежедневието си.

Нейният go-to грим: „Имам хубави вежди, които обичам да подчертавам в края. Ежедневно използвам спирала и балсам за устни. Ако вечер излизам навън, залагам на червеното червило. Обожавам този цвят.

4916

За спорта: „Обичам бокса, въпреки че когато пътувам, май тичам повече. Правя тренировките си в зависимост от това как се чувствам. Предпочитам интензивните натоварвания и всичко, което те кара да се движиш много."

Мотивацията и вдъхновението зад нея: „Винаги се мотивирам да тренирам, като помисля за резултатите и усещането след това. Имам деца и пътувам много, трябва да се грижа за тялото си. Ям плодове, зеленчуци и протеин. Понякога се отмятам от това решение, но знаете, че всичко в живота е свързано с баланса. Винаги съм готова. Винаги! Това е работата ми, затова съм модел."

Малката тайна на красотата: „Смесвам балсама си за коса с едно цяло авокадо. Косата придобива страхотен блясък или поне при мен забелязвам този ефект. Правя го веднъж седмично".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA