Това са тайните за красота на Селена Гомес! Споделяме ги с вас...

🎶 "Who says you're not pretty, who says you're not beautiful, who says..?" 🎶

Едно нещо със сигурност не може да се отрече на Селена Гомес и то е естествената ѝ красота. Бившата звезда на Disney е от малкото, които изглеждат еднакво впечатляващо както със, така и без грим. Съвсем скоро Гомес ще реализира и собствена козметична линия, но преди това да се случи, решихме да се поровим из нейния козметичен арсенал и да открием какво я прави винаги толкова блестяща и неотразима!

https://www.instagram.com/p/B0ZBRxUDX9y/

КОЖАТА Певицата, актриса, дизайнер и social media звезда споделя, че естественото състояние на кожата ѝ е отлично, затова тя избягва да нанася твърде много продукти или да се подлага на различни процедури. Задължителните елементи от нейната бюти рутина са измиването на лицето и нанасянето на хидратиращ крем два пъти дневно (сутрин и вечер), който осигурява и допълнителна защита на кожата, в случай че ще прилага и известно количество грим.

https://www.instagram.com/p/BmhPirfAIhm/

ГРИМЪТ Селена разкрива, че любимите ѝ сенки за очи са MAC Naked Lunch, често използва молив за вежди, за да ги подчертае, а очната линия е продуктът, с който обича да експериментира, тъй като не е изключено да я видим както в черно, така и в яркожълто. В ежедневието си Селена предпочита да бъде makeup-free и съветва всички да прибягват към макиажа, само когато е крайно наложително.

https://www.instagram.com/p/B_DPzdkjG6V/

КОСАТА Изпълнителката на "Lose You To Love Me" поддържа гъстата си, лъскава и здрава коса чрез измиване не повече от 3 пъти седмично, подходящ балсам за типа на косата ѝ и подстригване поне веднъж на два месеца. Звучи доста, доста просто, нали?

https://www.instagram.com/p/B45Maaqj5F2/

ДИЕТАТА Трудно ще е да кажем, че не обичаме шоколад, пица и тестени изделия. Селена също не крие, че колкото и да се опитва, не всеки път може да се "спаси" от хапването на нещо вредно, но като цяло в менюто си предпочита да има свежи, прясно приготвени храни, които често са изцяло от зеленчуци.

https://www.instagram.com/p/Bl-rhJmgzrf/

ТРЕНИРОВКИТЕ Спортната рутина на Гомес също не е толкова строга, имайки предвид тялото, с което я познаваме. Тя се занимава предимно със сърдечно-съдови тренировки, които включват джогинг, колоездене, пилатес и йога. За подходящ акомпанимент към тренировките, Селена разчита на любимите си плейлисти в Spotify и съветва всички нас да наблягаме на здравословното хранене, редовната физическа активност и дългите разходки, за да изглеждаме като нея. Ако изобщо е възможно...

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA