Селена Гомес създава козметична линия

Rare Beauty ще ни даде възможността да приемем себе си и да открием красотата в своите несъвършенства.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 февруари 2020

Селена Гомес сподели амбициите си за създаване на козметична линия още през август миналата година. Очевидно певицата е работила дълго върху този свой проект, защото тя най-накрая официално обяви Rare Beauty, която това лято ще бъде налична в магазините на Sephora. 

Една от най-следваните изпълнителки в Instagram сподели новината именно в социалната мрежа. За по-малко от 12 минути акаунтът @RareBeauty достигна 1 милион последователи. "Хора, работя по този специален проект вече две години и мога официално да кажа, че ще лансираме Rare Beauty в магазините на Sephora в Северна Америка това лято!" Екипът на бранда не пропусна да сподели повече в своя манифест: "Нашият основател Селена Гомес вярва, че всеки е уникален и рядък. Днес твърде много хора се чувстват в капан заради нереалистичинте очаквания, които е практически невъзможно да постигнат. @rarebeauty е възможността да приемеш себе си и да откриеш красотата в своите несъвършенства."

235

Самата Гомес озвучава видеото, което представя задкулисни кадри и подробности от процеса на подготовката. Засега знаем, че линията ще включва червила, продукти за очи и хайлайтъри. "Да бъдеш рядък означава да се чувстваш комфортно със себе си", споделя изпълнителката на "Love You Like A Love Song", "Rare Beauty може да бъде повече от козметичен бранд. Искам всички да спрем да се сравняваме с останалите и да започнем да възприемаме уникалността си."

Ако името на колекцията ви звучи познато, то е така, защото последният студиен албум на Селена носи същото име и послание в себе си. В последно време певицата носеше предимно ярки и цветни нюанси в гамата на розовото, червеното и кестенявото. Щом е подготвяла линията от известно време, няма да се изненадаме, ако вече сме видяли част от продуктите, които ще се предлагат в нея. Към момента не са ясни никакви допълнителни подробности, обещаваме да следим за такива.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA